Pixel accessoires

Har man fået skaffet sig en Pixel-telefon, eller har i sinde snart at gøre det, så kan man med god grund tjekke alle de lækre Pixel accessoires ud:

Google Live Cases: Til sin nye Pixel kan man selvfølgelig også få en række af de meget traditionelle silikonecovers. Ønsker man et lidt mere personligt look, kan man betale lidt ekstra og få et Google Live-cover i silikone i eget design. Man kan f.eks. vælge et cover med ens eget yndlingsbillede eller maleri. I Googles onlinebutik findes der et værktøj, som kan bruges til at tilpasse sit Live-cover.

Nite Ize Steelie Car Mount Kit: Er man træt af sin gamle mobilholder, der er stor og klodset, så er det en god ide at anskaffe sig en Nite Ize Steelie Car Mount Kit til sin Pixel Xl. Mobilholderen er nemlig en af de mindste på markedet med målene 2,85 cm x 2,71 cm. Produktet er af aluminium og har en stor magnet, der holder mobilen på plads.

BlackBerry Stereo Headset (3,5mm): Der findes utallige headsets i forskellige farver, størrelser og modeller. Og headsets til Google Pixel er ingen undtagelse. Det er derfor en god ide at surfe lidt på nettet efter et headset, som man synes passer godt til ens stil og behov. En af de klassiske headsets, som har et stilrent design, er BlackBerry Stereo Headset. Med headsettet kan du tale i telefon, se videoer, spille spil og lytte til dine yndlingssange med et stereo-headset, som er optimeret til Pixel XL.

Andre accessoires og gadgets

Udover de basale og lidt mere almindelige accessoires som høretelefoner, covers og opladere kan man også få mange forskellige og skøre accessoires og gadgets til Pixel-telefonerne.

Amzer FitZer Ka Health and Fitness Tracker: Kan man lide at dyrke sport og motion, er Amzer FitZer Ka Health and Fitness Tracker et godt valg til dit næste sportsur. Udover at måle, hvor langt man har løbet, hvor mange kalorier man har brændt etc., har man med sportsuret mulighed for at optage sin soverytme. Uret fås i tre farver.

SHOLDIT Polar Fleece Clutch Wrap Purse: Gider man ikke holde sin Pixel i lommen eller i tasken, er det muligt at købe en Clutch Wrap i Fleece. Clutchen er speciel brugbar, hvis man står på ski, da den også fungerer som et halstørklæde.